OVER ONS

We are young but we have a lot of friends already.

ONS VERHAAL

Gestart in 2017

Eind 2017 was het zover: na maanden van voorbereiding ging het eindelijk gebeuren: CrossFit Drachten ging open!

In een oude loods in hartje centrum van Drachten openden wij op 31 oktober onze deuren. Met 15 ingeschreven leden gingen wij het avontuur aan!

Na 3,5 jaar bikkelen, 1 verhuizing en 2 lockdowns verder zijn wij trots dat we inmiddels ±200 leden wekelijks fitter mogen maken!

Onze aanpak

“Constantly varied functional movements, executed at high intensity.”

Dit betekent dat wij onze trainingen continu variëren en dat wij alleen functioneel trainen. Dat wil zeggen dat wij géén zinloze machines gebruiken. In plaats daarvan maken wij van onze leden machines!

Geen enkele training is hetzelfde en omdat wij alles oneindig kunnen aanpassen zorgen wij ervoor dat de juiste persoon op de juiste manier kan trainen.

Training Opties

WOD

De “WOD” betekent de “Workout of the Day” en is een mix van techniek training, conditioning, strength en gymnastics.

De WOD is voor iedereen toegankelijk en wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen ongeacht de sportachtergrond.

CLASSES

Wij bieden op dit moment nog 2 andere classes aan:

Weightlifting: De focus op de Clean & Jerk en de Snatch. Deze trainingen richt zich vooral op de techniek en kracht en is voor iedereen toegankelijk.

Gevorderden: Dit is voor leden die al langer CrossFitten en graag iets meer willen doen dan de “WOD”. Deze lessen zijn pas toegankelijk wanneer je alle basisoefeningen beheerst.

Benieuwd of crossfit iets voor jou is?

Ga via onderstaande knop naar de eversport pagina om in te loggen.

Close Menu